在线一本码道高清

Position : Home > A Level Architects > A Level Architect Examination Questions > A Level Architect Examination Questions > Selected Examination Questions of "Pre-Design" for Level 2020 Architect Exam

Selected questions for the `` Pre-Design '' of the 2020 Grade I Architect Examination (2)

点击量: Release time: January 08, 2020 15:40:21 Source: Global Online School Traffic:

First-level architect registration, examination, check time, free SMS reminder

area

    Get VerifiedBook Now

    Please fill in the picture verification code to get the SMS verification code

    Can't see clearly, change a picture

    Get SMS Verification Code for Free

    [Abstract] The 2020 first-tier architect examination time has been determined as: May 16, 17, 23, and 24. There are still 2 months before the 2020 first-level architect exam registration. I believe that everyone is nervously preparing for the exam, and doing the questions is an essential preparation. The Global Network School's first-level architect channel has organized: 2020 first-level architect exam "Pre-Design" selected test questions (2), you can consolidate your knowledge and check for missing gaps through the following questions.

    1. Which of the vault structures below is unique to Gothic architecture ().

    A. Fork Arch

    B. Tubular arch

    C. Quarter-point coupons rib arch

    D. Quarter rib arch

    Answer: C

    2. Mechanical smoke exhaust facilities shall be provided in the following parts of Class I high-rise buildings and Class II high-rise buildings with a building height exceeding 32m. The following statement is inaccurate ().

    A. There is no direct natural ventilation and the inner walkway is longer than 20m or there is direct ventilation but the inner walkway is longer than 60m

    B. Floorless rooms or rooms with fixed windows that have an area of more than 100m² and are often occupied by people or have a lot of combustible materials

    C. Atrium without natural smoke exhaust conditions or clearance height exceeding 12m

    D. Except for rooms that use windows such as window wells for natural smoke extraction, the total area of each room exceeds 100m², and there are often people who stay or have more combustibles.

    Answer: D

    3. When the short side of the closed inner courtyard is greater than (), it is advisable to set up a fire escape channel into the courtyard.

    A.50

    B.150

    C.24

    D.48

    Answer: C

    4. Le Corbusier's book "" is called a declaration of modernist architecture.

    A. My struggle

    B. Towards new construction

    C. Four Books of Architecture

    D. My Savoi

    Answer: B

    5. In seismically fortified cities, which of the following statements is incorrect ().

    A. There must be two external radiation paths in each direction of the city

    B. The high-rise buildings on both sides of the main road should be backed up by the road red line 10 ~ 15m

    C. Three-dimensional road crossing should adopt the upper span

    D. Pavement should be flexible

    Answer: C

    6.What kind of architectural work is the Leaning Tower of Pisa?

    A. Roman style

    B. Goth

    C. Renaissance

    D. Byzantium

    Answer: A

    7. () was designed by Renaissance architect Brahmant.

    A. Medici House

    B. Tambo

    C. St. Peter's Basilica

    D. Round Hall Villa

    Answer: B

    8. In the design of civil air defense engineering, which of the following provisions is incorrect ().

    A. The number of safety exits in each fire zone should not be less than two. And should have a safety exit directly to the ground

    B. When the use area of civil air defense works does not exceed 60m2, and the number of frequent stays does not exceed 50, only one safety exit on the ground may be provided.

    C. The distance from the furthest point in the room to the door of the room should not exceed 15m

    D. The maximum distance from the door of the room to the nearest security exit: the hospital should be 24m; the hotel should be 30m; other projects should be 40m. The maximum distance of a room located on either side of or at the end of a pocket walkway should not exceed half of the corresponding distance above

    Answer: B

    9. The author of "Ten Books of Architecture" is ().

    A. Maintaining Lewey

    B. Palladio

    C. Vignola

    D. Alberti

    Answer: A

    10. The earliest form of the ancient Egyptian mausoleum is ().

    A. Mastaba

    B. Stepped pyramid

    C. Polyline pyramid

    D. Geometric Pyramid

    Answer: A

    1 2

    share to: Edit: Xue Lei

    Bind phone number

    In accordance with the requirements of the "People's Republic of China Cyber Security Law" to strengthen the real-name authentication mechanism, and at the same time to provide a more comprehensive experience of product services, please bind your mobile phone number.

    Appointment made

    This live broadcast is a live lesson for paid students

    Please make a reservation after purchasing the course

    直播、听课。 Global Online School Mobile Class App broadcast live and listen to lessons. Insta Future!

    Android version

    download

    iPhone version

    download
    Global Small Over-Global WeChat Official WeChat Service Platform

    Resolving problems APP download

    Free live one-click lessons

    Registration and other manual services

    Back to top